How you can keep your new year resolution in 2016

Minden évben majdnem ugyan azt fogadjuk meg, vagy valami egészen szokásos - olykor betarthatatlan dolgot – melyeket oly nehéz betartani.

Éppen ezért is inkább hagyjuk már január közepén az egészet vagy inkább nem is fogadunk meg semmit, legalább nem kérik rajtunk számon.

Szeretnél leszokni a dohányzásról?
Elsőre ijesztőnek és nehéznek tűnhet, viszont nem irreális. Ha arra vágyik, hogy bőre fiatalodjon, energikusabb legyen, és kevesebbet költsön felesleges dolgokra, akkor ez egy igazán nemes cél! Akár nikotin tapasszal, vagy rágógumival, de sikerülhet, főleg ha a dohányzást félretéve egy másik rendszeres dologgal kezd el foglalkozni: tornázzon!

Fogyni szeretne?

Először is tegye tisztába miért szeretne és mekkora súlyt veszteni. Szeretne kiegyensúlyozottabb lenni? Egészségesebb? Szeretne csinosabb lenni?

Gondolja meg, hogy mindez egyszerre sikerülhet egy komoly elhatározással. Keresse meg táplálkozási szakértőnket, aki összeállít Önnek egy testhezálló étrendet! Trénereink pedig egy edzéstervet készítenek.

NE gondoljon semmi rosszra, ne hagyja magát lebeszélni, ne hagyja, hogy negatív irányba befolyásolják; tartsa be a kitűzött célt!

Folyamatosan kövesse nyomon céljának alakulását!

Vorsätze Neujahr 2016

Az egyetlen újévi fogadalom amire szüksége van: legyen boldog!

Kutatások bizonyítják, hogy közérzet és az agysejtképződés között komoly összefüggés van.

Minél depressziósabbak vagyunk, sajnos annál kevesebb agysejt képződik, viszont minél jobb a közérzetünk, kvázi minél boldogabbak vagyunk, ez pont az ellentéte lesz! És ne feledje! Minél intenzívebb az új sejtek képződése, annál jobb lesz a közérzetünk, annál fiatalabbnak fogjuk érezni magunkat!

Különböző aktivitások végzésével pedig az új sejtek képződését elősegíthetjük. Ilyen stimulánsok a mozgás vagy a tanulás; azonban sajnos a stressz csökkenti a sejtképződést.

Omega-3 zsírsavakban gazdag ételeket – pl.: lazac - kell fogyasztatunk a sejttermeléshez, valamint áfonyát és étcsokoládét mint flavonoidot. Azonban fontos, hogy azokat az élelmiszereket kerüljük, melyek a sejtképződést akadályozzák: ilyen az alkohol, a cukor, és a telített zsírsavakat tartalmazó ételek.

Tehát az újévben állítson fel reális célokat és, kezdjen hozzá, és kövesse nyomon eredményeit! Válassza az egészséges étkezést, legyen aktív, mozogjon sokat, magyarul legyen egy nagyon boldog új éve!

Category Tags